Kosten bronzen beeld laten maken

Wilt u een bronzen beeld laten maken? Dan vraagt u zich vast af wat de kosten hiervan zijn. Mijn beelden zijn maatwerk en worden in overleg met u ontworpen. Dit betekent dat er naast materiaalkosten, ook veel tijd zit in het ontwerpen van een beeld dat aansluit bij uw wensen. Het is dan ook moeilijk te zeggen wat de precieze kosten zullen zijn. Deze zijn afhankelijk van de grootte van het beeld, de oplage en de detaillering. Reken op een minimumbedrag van €600,- voor een uniek en op maat gemaakt bronzen beeldje. Tevens zijn diverse beelden leverbaar uit voorraad.

Het proces

Ik ontwerp in overleg met u, graag een beeldje op maat. Heeft u een goed idee? Dan overleg ik graag met u. Heeft u juist geen idee? Dan laat ik mij graag inspireren door uw verhalen of beeldmateriaal. U kunt bij voorbeeld een foto van een geliefde meenemen. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met een eerste ontwerp. Dit eerste model maak ik van was, waardoor u een goed idee krijgt van de vorm en dimensies. Aanpassingen zijn mogelijk. Na uw goedkeuring wordt het beeld in brons gegoten. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Kosten bronzen beeld laten maken