Een bronzen afstudeercadeau

Op zoek naar een origineel en passend afstudeercadeau? Een bronzen beeldje op maat is een persoonlijke manier om de afgestudeerde student te feliciteren. In plaats van de geijkte vulpennen of manchetknopen, is het natuurlijk leuker om een uniek afstudeercadeau te geven. Ik maak bronzen beeldjes die een gepersonaliseerde herinnering aan de studietijd zijn. Dit kunnen beeldjes zijn die het toekomstige beroep uitbeelden zoals (tand)arts of advocaat. Een andere mogelijkheid is om een beeldje te laten maken dat refereert aan de studiestad, de studentenvereniging of hobbies van de afgestudeerde.

Afstudeercadeau van brons

Een bronzen beeldje is een waardevol cadeau. Afstuderen is vaak een hele klus. Nachten doorhalen voor tentamens, de afstudeerscriptie…deze prestatie is wel een bijzonder cadeau waard! Naar aanleiding van de wensen van studiegenoten, de jaarclub of familie wordt een model van was vervaardigd. Dit model wordt gepatineerd, zodat u een goed idee krijgt van het eindresultaat. Hierna krijgt u het ontwerp te zien en is er ruimte voor aanpassingen. Als u tevreden bent met het ontwerp wordt het model vervolgens in brons gegoten. De prijs van het beeldje hangt af van de materiaalkosten en de hoeveelheid tijd die de vervaardiging vergt.

Afstudeercadeau is een Blijvende Herinnering

Bent u op zoek naar een origineel en uniek afstudeercadeau? Dan is een bronzen beeldje wellicht een leuk idee. De afgestudeerde sluit immers een fase van zijn of haar leven af, na jaren van hard studeren en onvergetelijke momenten binnen en buiten de collegezaal. Het vormt een blijvende herinnering aan de studietijd. Ook is het een waardevol object om op de toekomstige werkplek of in het nieuwe huis te zetten. Bekijk de voorbeelden van mijn beelden om een idee te krijgen van mijn stijl. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.